Vacature De Odyssee Amsterdam

Wie komt op een fantastische leuke school in Amsterdam werken?
De Odyssee, de school ‘waar leren een ontdekkingsreis is’. Op de Odyssee beginnen kinderen aan een spannende en uitdagende ontdekkingstocht. Een tocht van opgroeien en leren, die misschien wel hun hele leven doorgaat.
Onze naam komt van De Odyssee, één van de oudste verhalen over een ontdekkingsreis. De Griekse held Odysseus beleefde spannende avonturen. Door hoogte- en dieptepunten heen kwam hij uiteindelijk veilig weer thuis.
Zo gaat het ook op school. Want opgroeien en leren, dat is ontdekken, ervaren, bergen beklimmen, vlaggen plaatsen én af en toe lui op het strand liggen. Ons ontwikkelingsgericht onderwijs stimuleert kinderen om de beste reisroute uit te stippelen. Je werkt thematisch, we gebruiken een methode voor het rekenonderwijs de overige vakken doen we zonder methode. Samen met je parallelcollega geef je inhoud aan het thema en bedenk je welke doelen je wilt bereiken. Hier zoek je inhoud en passende activiteiten bij. Na ongeveer 6 tot 8 weken sluit je het thema af en presenteren de kinderen wat ze hebben geleerd bij het afgelopen thema. Je werkt dus volgens de principes van ontwikkelingsgericht onderwijs.
We hebben vacatures in de onder- (1/2) en middenbouw (3/4) met ingang van het nieuwe schooljaar. Maar bovenbouw kan ook, doordat we intern kunnen schuiven. We zoeken leerkrachten die een goed klassenmanagement in de groep weten neer te zetten, in staat zijn goed oudercontact te onderhouden en weten te differentiëren en ruimte zoeken om de methodes los te kunnen laten. We zoeken enthousiaste, vrolijke, creatieve leerkrachten. Er is ruimte voor fulltimers en parttimers. Werk je al ontwikkelingsgericht of wil je het leren, reageer dan!
Het betreft geen vervanging! Bij juiste geschiktheid kun je in aanmerking komen voor een vaste aanstelling. De kans is groot dat je al een baan hebt! Maar neem gewoon de gok en solliciteer, ga voor die nieuwe uitdaging!
Onze school maakt deel uit van AMOS, een Amsterdams bestuur met 30 scholen.
Basisschool De Odyssee te Amsterdam
Tel: 020 6671762
info@deodyssee.nl
Www.deodyssee.nl