Werkschuit Haarlem zoekt een leerkracht voor groep 6

Vacature groepsleerkracht 6:

Ben jij ondernemend? Ben jij een leerkracht met passie en heb jij ervaring met of wil je graag werken met Ontwikkelings Gericht Onderwijs (OGO)? Dan is deze uitdaging iets voor jou!

Interconfessionele basisschool De Werkschuit zoekt per 1 januari 2019 een leerkracht groep 6; werkzaam op de ma, di, wo (0,6 fte).

Wie zijn wij: Basisschool De Werkschuit is een kleine groeiende basisschool in de wijk Kleverpark in Haarlem. In 2012 is de school gestart. Dit schooljaar zijn wij gestart met 8 klassen verdeeld over groep 1 t/m 6. Op onze school staat onze visie op onderwijs ‘Zin in Leren met hoofd, hart en handen’ voorop. Wij werken aan de brede ontwikkeling van een kind waarin spel en onderzoek een belangrijke rol spelen in ons onderwijs. We zijn een Vreedzame School waarin we samen met de kinderen zorgen voor een veilige en vertrouwde sfeer, waar je mag zijn wie je bent.

Wij zoeken een leerkracht die: . kennis en ervaring heeft in de midden-bovenbouw. . wil werken met betekenisvolle thema’s. . een veilige en uitdagende leeromgeving creëert voor kinderen. . initiatief neemt en flexibel is qua inzet en houding. . de interconfessionele identiteit van De Werkschuit onderschrijft. . samen met het team wil bouwen aan de groei van De Werkschuit.

Wij bieden: . Een fijne school waar oog is voor het kind en elkaar. . Nieuwsgierige en betrokken kinderen die graag veel willen leren. . Een positief, open en een bevlogen team, waarin je van harte welkom bent. . Een enthousiast team dat graag werkt aan kwalitatief goed en betekenisvol onderwijs. . De mogelijkheid om je kennis en ervaring in te zetten en je verder te ontwikkelen.

Heb je vragen over de vacature, dan kun je contact opnemen met Susan Seijmonsbergen; directeur basisschool De Werkschuit. Solliciteren op bovenstaande vacature kan tot en met vrijdag 26 oktober 2018 middels CV en motivatiebrief. Graag per mail naar directeurwerkschuit@salomoscholen.nl De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 42 en week 44.