Vacature De Gelderlandschool

Onderbouwleerkracht en/of bovenbouwleerkracht gezocht (0.4fte-1.0fte)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste leerkracht die affiniteit heeft met Ontwikkelingsgericht Onderwijs (OGO). 

Op de Gelderlandschool in Den Haag werken wij volgens de principes van OGO waarbij de brede persoonsontwikkeling van het kind centraal staat. Door middel van echte activiteiten, leren door middel van spel en onderzoek binnen een thema en vakgeïntegreerd aanbod. In de onderbouw leren de leerlingen door middel van spel in de verschillende hoeken waar jij als leerkracht actief deelneemt. In de bovenbouw leren de leerlingen door middel van onderzoek en geïntegreerde methode wordt hierbij gebruikt als hulpmiddel.

Ben jij die enthousiaste leerkracht die ook vindt dat het belangrijk is om de wereld van buiten in je klas te halen, die graag leerlingen stimuleert om vragen te stellen en in dialoog te gaan, neem dan contact op met Miranda van de Kolk (directeur) 06-40637595 of m.vandekolk@gelderlandschool.nl  Wil je een keer komen kijken, dan ben je uiteraard ook welkom.