Vacature Kindercampus Zuidas 5-6

Werken op een jong en (bijna) tweetalig IKC  op de Amsterdamse Zuidas?

Kindercampus Zuidas, een  integraal kindcentrum vlak naast de Amsterdamse Zuidas, groeit. Dit betekent dat er januari dan wel  februari een nieuwe ( vijfde) kleutergroep begint. Voor deze groep zoeken we een goede en enthousiaste leerkracht,bij voorkeur voor vijf dagen per week. Ook is het leuk als je een multiculturele achtergrond hebt en/ of meertalig bent (of hierin geïnteresseerd bent), net als zo’n 50% van onze populatie. We besteden veel aandacht aan zowel Nederlandse als Engelse taalverwerving. Binnen het IKC werken we met thema’s, onderzoeksvragen en sociaal culturele praktijken. In de onderbouw wordt op korte termijn begonnen met het traject Startblokken, een VVE-methodiek waarin spel centraal staat. Er is een nauwe samenwerking met het kinderdagverblijf, de peuteropvang en de buitenschoolse opvang.

Wat bieden we? 

  • Een aanstelling voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Zeven studiedagen per jaar, waarvan vijf specifiek voor het voorbereiden van de thema’s. Deze worden voorbereid op inspirerende locaties zoals bijv. een museum, in de Amsterdamse havens of een botanische tuin.
  • Negen lesvrije dagen per jaar.
  • Een mooie werkomgeving in een modern gebouw dat geschikt is voor meervoudig gebruik met een natuurtuin en groot schoolplein
  •  Interne training voor Engels en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Begeleiding op het gebied van thematisch werken
  •  Een jong en enthousiast team dat van pionieren en ontwikkelen houdt
  • Vakleerkrachten voor muziek en gym
  • Een goede samenwerking met de collega’s van de voorschool en het kinderdagverblijf, de tussenschoolse en buitenschoolse opvang

Wat vragen we?

·         Een hart voor kinderen en in het bijzonder het jonge kind

·         Afgeronde Pabo- opleiding

·         Engels spreken ( bij voorkeur op  B2 niveau of bereid zijn je certificaat te halen)

·         Ervaring met of belangstelling voor thematisch werken vanuit het ontwikkelingsgerichte perspectief

Kindercampus Zuidas is een samenwerking tussen  stichting Openbaar Onderwijs aan de Amstel en Kinderrijk. Openbaar Onderwijs aan de Amstel verzorgt openbaar onderwijs in Amsterdam Zuid en Centrum.  Een boeiend gebied met 22 scholen ( Dalton, ontwikkelingsgericht, Montessori, kunstmagneet), die goed samenwerken. Alleen goed onderwijs is niet voldoende. Onze leerlingen hebben een breed en uitdagend  aanbod nodig. We vormen met elkaar een dynamische organisatie waarin professionals de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. Onze blik is op de toekomst gericht, we leggen de lat hoog, we zijn eigenwijs en bevlogen.

De procedure

Nadere informatie over de school kun je vinden op onze website www.kindercampuszuidas.nl en bekijk ook: https://www.youtube.com/watch?v=7wwbcB3AGBc

Stuur je sollicitatie en curriculum vitae voor 19 oktober naar:  directie@kindercampuszuidas.nl

Eerste gespreksronde: week van 28 oktober .

Tweede gespreksronde  week van 4 november. Een proefles kan onderdeel zijn van de procedure.

Wil je eerst wat meer informatie?  Bel naar Miriam Heijster ( directeur Kindercampus Zuidas): 06-14393617.