Algemene ledenvergadering 15 mei 2013

Op woensdagmiddag 15 mei vindt de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV) plaats van onze vereniging. Wij nodigen de leden uit hieraan deel te nemen. Voorafgaand aan de ALV houdt basisschool De Archipel een presentatie over thematisch Engels onderwijs. Voor alle leden is deze presentatie gratis toegankelijk. De Archipel biedt sinds januari 2011 ‘vroeg vreemde talenonderwijs’ (VVTO) aan alle leerlingen van de school. Na afloop van de presentatie start de ALV. Jij komt toch ook? Aanmelden is niet verplicht, maar voor het organiseren van de middag wel handig, stuur een mail aan het secretariaat: secretariaat [a] ogo-academie.nl.

Algemene ledenvergadering OGO-Academie
Woensdag 15 mei 2013
15.00-15.45 uur Presentatie thematisch Engels onderwijs Archipel
16.00-18.00 uur ALV

Locatie: Basisschool De Archipel, Frans Zieglerstraat 201, 1087 HN Amsterdam.

Documenten:

Tags: