Drie genomineerden voor OGO prijs 2013 bekend

Wie wordt het OGO-talent van 2013 en gaat op voor de OGO-prijs 2013?

Tijdens de OGO-Masterclass van 13 februari 2013 presenteerden zes genomineerde kandidaten voor de OGO-prijs 2013 hun talent in een presentatie van tien minuten. Het niveau lag ontzettend hoog. De aanwezig bestuursleden van de OGO-Academie en de jury zijn onder de indruk van de OGO-vaardigheden van deze zes startende OGO-leerkrachten.

De OGO-masterclass werd een inspirerende middag, mede door de leergierige genomineerden. De jury ging naar huis met een zware taak om drie startende leerkrachten definitief te nomineren voor de OGO-prijs die op 13 maart tijdens de conferentie van de OGO-Academie wordt uitgereikt.

Het bestuur van de OGO-Academie wil de volgende drie leerkrachten van harte feliciteren met hun nominatie (in alfabetische volgorde):

  • Desira Bos-Holsappel, leerkracht GBS De Handpalm in Leens.
  • Manouk Fijma, leerkracht De Archipel in Amsterdam.
  • Annie de Goeije, leerkracht OBS de Klim in Utrecht.

Deze drie leraren zijn onze speciale gasten tijdens de OGO-Conferentie van 13 maart. Bea Pompert zal als voorzitter van de jury tijdens de opening van de conferentie ‘OGO staat voor kwaliteit’ op 13 maart a.s. de uiteindelijke winnaar bekend maken!

Tags: