OGO Masterclass voor jonge OGO talenten groot succes!

Zes jonge OGO-leerkrachten met niet meer dan drie jaar ervaring in het OGO onderwijs zijn genomineerd voor het OGO-talent van 2013! Startende leerkrachten die OGO-vaardigheden in de praktijk laten zien waar andere leerkrachten van kunnen leren is het uitgangspunt voor het OGO-talent 2013. De OGO-masterclass wordt georganiseerd door de OGO-Academie. De leerkrachten zijn genomineerd door een collega.

De genomineerden:

  • Lotte Heij, basisschool de Achthoek, Amsterdam.
  • Samira Haddad, de kleine Reus, Amsterdam.
  • Manouk Fijma, de Archipel, Amsterdam.
  • Kimberly van Gemonden, de Archipel, Amsterdam.
  • Annie de Goeije, de Klim, Utrecht.
  • Desira Bos-Holsappel, de Handpalm, Leens.

Woensdagmiddag 13 februari 2013 vond de OGO-masterclass plaats op basisschool de Achthoek in Amsterdam. Daar hebben zij hun talent hebben gepresenteerd. De presentatie ging over het onderwerp waarvoor ze door hun collega genomineerd zijn. Het niveau van de OGO-Masterclass was ontzettend hoog. Zes startende leerkrachten hebben alles in de strijd gegooid voor deze titel.

De jury, o.l.v. voorzitter Bea Pompert, heeft een zware klus om de uiteindelijke drie leerkrachten die kans maken op de titel te selecteren. De jury bestaat verder uit Femmy Sandtke, taalcoördinator OGO-school en Pieter Kralt, directeur OGO-school.

Tijdens de conferentie van de OGO-Academie op 13 maart wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt.

Wij willen de Achthoek hartelijk bedanken voor het ontvangst en we wensen de jury veel succes!

Tags: