In de pas, uit de pas! Eerste sneak peak programma OGO-conferentie

In de pas, uit de pas! Eerste sneak peak programma OGO-conferentie.

 

Op 15 maart 2017 organiseert de OGO-Academie de grote tweejaarlijkse conferentie in De Reehorst in Ede. Een dag voor iedereen die in Ontwikkelingsgericht Onderwijs geïnteresseerd is, met plaats voor 300 deelnemers! Adriaan van Dis komt ’s middags om met ons in gesprek te gaan over opvoeding en onderwijs, onder het motto ‘In de pas, uit de pas’. Het programma bestaat verder uit meer dan 35 lezingen, workshops en presentaties.

Daarbij presenteren scholen, nascholers en wetenschappers zich binnen de volgende doelgroepen: Startblokken, Basisontwikkeling, Bovenbouw, Directie en Management en de Wetenschap. Daarnaast is er de bekende marktplaats met OGO-literatuur, producten en praktijkvoorbeelden. We presenteren u met trots het globale programma, zodat u een eerste indruk krijgt van het prachtige aanbod van de OGO-conferentie 2017.

 

Het volledige programma verwachten we eind mei/begin juni te lanceren. Dan is er ook de mogelijkheid om je aan te melden.