Vacature De Odyssee onderbouw

Basisschool De Odyssee te Amsterdam zoekt twee leerkrachten voor de onderbouw per 1 februari.

Fulltime werken in groep 1/2 op een leuke school met fijne kinderen en ouders in een fantastisch team? Of liever in een instroomgroep tot de zomervakantie?

We zoeken een enthousiaste leerkracht die vrolijk is, van aanpakken weet en het leuk vindt om het eigen onderwijs vorm te geven. We werken ontwikkelingsgericht. Je komt in een fijn team waar we met z’n allen hard werken om een goede school te zijn. Affiniteit met de jongste kinderen is wel een pre. We werken met HOREB, als je hier al eens mee hebt gewerkt neem dit dan zeker op in je motivatiebrief.

Voor de instroomgroep:  Je begint met 4 kinderen op 13 februari en tegen de zomervakantie heb je een groep met ongeveer 25 leerlingen die dan allemaal 4 jaar zijn. Onze voorkeur gaat uit naar fulltime invulling voor beide groepen, echter als je denkt echt de juiste kandidaat te zijn en alleen parttime kunt werken solliciteer dan zeker ook! Schrijf die brief en sluit je CV bij, wij wachten op jou!

Vacatures@deodyssee.nl

Basisschool De Odyssee

Cycladenlaan 2A

1060LW Amsterdam

020 667 17 62