Interessant! Lezing en debat

Binnenkort vinden er twee interessante activiteiten plaats waarover we je graag informeren.

Ruimte voor talent, een debat over het belang van een brede vorming
Ter gelegenheid van het negentigjarig bestaan van de Verenigde Bijzondere Scholen (VBS), organiseert de VBS in samenwerking met Netwerk SOVO  op dinsdag 21 juni 2011 een debat over het belang van een brede vorming.  Het debat vindt plaats van 14.30 tot 16.30 uur op het Globecollege te Utrecht (inloop vanaf 14.00 uur). De toegang is gratis voor leden van de VBS en de organisaties voor het vernieuwingsonderwijs (bestuurders, directeuren en leraren). Meer informatie lees je hier.

‘Leraren die het doen, begrijpen het’, een college van Marcel van Herpen
Bij de leraren waar je graag aan terugdenkt ‘gebeurde het gewoon’. Het leek min of meer als vanzelf te gaan. Maar wat gaat dan vanzelf en hoe kan dat? Onderwijsvernieuwer Marcel van Herpen geeft op woensdag 15 juni een college in Driebergen over werken met leerlingen, over ‘volgers’ en over ‘leren van de toekomst’. Meer informatie lees je hier.

Tags: ,