OGO Special bij Didactief

Het tijdschrift Didactief verscheen onlangs met een speciale bijlage over Ontwikkelingsgericht Onderwijs. In opdracht van en geschreven door de Academie voor Ontwikkelingsgericht Onderwijs, De Activiteit (Landelijk centrum voor Ontwikkelingsgericht Onderwijs), Leerstoel Cultuurhistorische Onderwijspedagogiek en het Lectoraat Ontwikkelingsgericht Onderwijs Hogeschool inHolland. De special kun je hieronder lezen of hier downloaden.

In het artikel ‘Ontwikkelingsgericht Onderwijs: Werkt dat?’ zijn de resultaten van onderzoek naar OGO beschreven. 

In de special lees je een artikel over een onderzoek naar leesmotivatie. Als je geïnteresseerd bent in een aanvullende rapportage over dit onderzoek dan kun je dat hier lezen.

Special Ontwikkelingsgericht Onderwijs bij Didactief. by

Tags: